Subsidie

Wij subsidiëren kleinschalige wetenschappelijke onderzoeksprojecten op het gebied van astma en COPD. Daarnaast worden ook activiteiten ondersteund van, voor, en door patiënten met astma of COPD.  Jaarlijks is een bedrag van ongeveer 250.000 euro beschikbaar voor 6-8 projecten. Het maximale subsidiebedrag is 35.000 euro per project. Voor personeelskosten en opslagen zullen de meest actuele NWO tabellen leidend zijn.

Projectsubsidie  

De uiterste data om projectsubsidies in te dienen zijn 15 februari (subsidieronde voorjaar) en 15 september (subsidieronde najaar)

Denkt u in aanmerking te komen voor een projectsubsidie? Download dan het document "subsidievoorwaarden". Daarin wordt de procedure verduidelijkt. Download daarna het "aanvraag formulier projectsubsidie" en indien van toepassing het "formulier begroting personeelskosten" en vraag subsidie aan.
 

Subsidievoorwaarden (pdf, 182KB) Handleiding aanvraag projectsubsidie (pdf, 622KB) Aanvraag projectsubsidie (doc, 1.25MB) Formulier begroting personeelskosten (doc, 1.23MB)

Proefschriftsubsidie

Om in aanmerking te komen voor subsidie dient astma en/of COPD onderwerp te zijn van het uitgevoerde onderzoek.
Denkt u in aanmerking denkt te komen voor een proefschriftsubsidie? Download dan het aanvraagformulier en vraag subsidie aan.
Bij toekenning van subsidie is het standaard subsidiebedrag 350 euro.

Aanvraagformulier proefschriftsubsidie (doc, 1.23MB)

Subsidie voor congres, cursus of onderzoeksstage  

Denkt u in aanmerking te komen voor een subsidie voor het bezoeken van een congres, een cursus of een onderzoeksstage? Vul dan onderstaand document in en vraag de subsidie aan. 
Bij toekenning van de subsidie voor congresbezoek is het standaard subsidiebedrag 700 euro.


 

Aanvraagformulier subsidie voor congres, cursus of onderzoeksstage (xls, 1.23MB)

Home Subsidie